Kommentera

Hur hittar jag verksamhetsinformation?

Vi skriver numera inte nya blogginlägg för att påminna om kommande verksamhet. I stället finns informationen under Kommande händelser, nere till vänster på hemsidan. Genom att klicka på händelsen finns också information om texter och psalmer under kommande gudstjänster (oftast just innan gudstjänsten) samt länk till StJdirekt om det är direktsändning.

Information om inspelningar finns på motsvarande sätt på hemsidan, nere till höger, under Senaste inspelningar. Där kan du, genom att öppna länken, direkt starta en videoinspelning (om en sådan finns), starta avspelning av ljudinspelning (mp3) eller ladda ner en PDF-fil.

Äldre predikningar i textform kommer att överflyttas från den gamla predikobloggen efterhand och hittas som text under Senaste inspelningar. Nyare predikningar finns fortfarande som text i Forum Johanneum.

Följ och dela!

Skriv en kommentar