Kommentera

Jubileumskonferens och kurser

Lutherska Bekännelsekyrkan grundades 1974 och firar detta år 40-årsjubileum. Jubileet hålls på Hjälmargården i samband med kyrkans ordinarie årskonferens i juli. Se detaljprogram här.

I samband med konferensen hålls två kurser, närmast tänkta för teologie studerande och pastorer. Den första hålls före konferensen på Hjälmargården, 7-9 juli, och behandlar Romarbrevet och Galaterbrevet ur ett isagogiskt perspektiv. Den leds av pastor John Vogt, som under många år varit verksam vid Stiftelsen Biblicum som studierektor.

Den andra kursen behandlar Jerusalem genom tiderna, ett bibliskt, historiskt och arkeologiskt studium av Jerusalems betydelse för Guds folk. Kurslärare är professor John Brug, som har dessa frågor som en av sina många specialiteter. Kursen hålls 14-16 juli på Hemgården i Norrköping.

Kontaktperson är pastor Peter Öman, tfn +46 73 675 5850, e-post albinpeter40 [snabel-a] hotmail.com.

Följ och dela!

Skriv en kommentar