1

Trivsam utflyktsdag

På Kristi himmelsfärds dag styrde ett drygt dussin personer kosan mot en avsides by i Pedersöre, Kiisk. Där vandrade de en bit längs Utterleden, en totalt 50 km lång vandringsled i för det mesta obebyggda områden mellan Esse och Purmo. Mitt på Bockabron över Esse å hölls en andaktsstund och sedan var det dags för korvgrillning och kaffe i det fina vindskyddet invid ån.

Den 20 juli planeras ännu en utflykt, denna gång till Svedjehamn i Björköby. Där har ett kabinett reserverats för gudstjänst med apostladagens tema kl 16. Även där finns goda möjligheter för den som vill vandra i en naturskön miljö, och man kan köpa kaffe i cafeet eller ha med sin egen matsäck.

Följ och dela!

Kommentar (1)

  1. Svara
    Bjarte Edvardsen says:

    Vad trevligt det såg ut!

Skriv en kommentar