Kommentera

Fem ungdomar blev konfirmerade

Apostladagen den 30 juni 2024 var en verklig högtidsdag i Lepplax bykyrka. Vi firade fem ungdomars konfirmation. De har under vintern haft lektioner via Zoom varje vecka och i början av juni var de samlade till ett läger i Kauhava.

Konfirmationen var en del av högmässa som leddes av David Åkerlund och med Hans Ahlskog som kantor. Ola Österbacka ledde konfirmationsakten som föregicks av en översikt över det viktigaste från undervisningen. Många föräldrar, faddrar och släktingar hade mött upp, och det blev ganska fullt i bykyrkan.

Inspelning finns från direktsändningen på Youtube och ett utdrag från konfirmationen (liten video). Predikan finns som ljudfil.
Klicka för att se större bildformat.

Pastorerna flankerar (fr v) Ruben, Theo, Alva, Sonia och Leon.
Som avslutning sjöng kören sången ”Ungdom som går ut i världen” med särskild dedikation till konfirmanderna.
Följ och dela!