Kommentera

Inför det nya året

Herrens nåd är det att det inte är ute med oss, ty det är inte slut med hans barmhärtighet. Den är var morgon ny, ja, stor är din trofasthet. Herren är min del, det säger mig min själ, därför står mitt hopp till honom.
(Klag 3:22-24)

Det är Herren som i sin nåd har bevarat oss detta år 2015. Han har givit oss allt vad vi behöver till kropp och själ. Han har visat oss barmhärtighet genom att bevara oss i sitt Ord och fortsatt ge oss nådatid här på jorden. Han har visat sig trofast mot oss. Han har inte svikit oss. Därför kan vi sätta vårt hopp till honom också i det nya året. Vi kan be att han fortsätter att ge oss det vi behöver för våra liv här på jorden och för vår eviga salighet.

Nyårsdag firar församlingen gudstjänst kl 13 i Lepplax bykyrka.

Följ och dela!

Skriv en kommentar