Kommentera

Vasagudstjänsterna flyttar till Settlementcentrum från oktober

Den sista gudstjänsten i Biblion på Biblioteksgatan 5 i Vasa hölls i samband med bibelhelgen den 25 september. Från 9 oktober 2016 kommer gudstjänsterna att förläggas till Settlementcentrum på Villagatan 1, i hörnet av Villagatan och Kaptensgatan på Brändö.

villagatan1

I huset finns utrymmen som vi måste anpassa för gudstjänst varje gång och vi måste pröva oss fram med möblering. Det finns bredband men möjligheten att ha direktsändningar måste provas efter hand. Kyrkkaffe kan också ordnas.

 

settlementcentrum_1gtj
Bild från den första gudstjänsten den 9 oktober.

Man kör till Villagatan så här:

Från Vasa centrum längs Kyrkoesplanaden över Brändö bro. Ta av till höger längs Metviksgatan. Sväng efter servicestationen St1 till vänster längs Båtmansgatan. Första gatan till vänster är Villagatan. Parkering sker endast på övre sidan av gatan till höger, vid Settlementcentrum.

Från nordost (E8, Jakobstadshållet) kan du välja en alternativ rutt: Sväng till höger efter Prisma till rondellen och längs förbindelsevägen till korsningen med Brändövägen, sedan till vänster mot Frihetsvägen och Metviksgatan och vid St1 till höger vid Båtmansgatan.

Följ och dela!

Skriv en kommentar