Kommentera

CELC Finland, Pörkenäs 6–7.7.2019

SLT, Lutherska bekännelsekyrkan i Finland, ordnar i samråd med S:t Johannes ev-luth församling sommardagar på Pörkenäs lägerområde utanför Jakobstad lördag och söndag 6–7 juli 2019. Program finns nu både på finska och svenska på SLT:s webbplats. Temat är ”Med tillförsikt mot framtiden”.

Program på svenska är kyrkoherde Ingvar Adrianssons bibeltimme på lördagen om Ruths bok och Ola Österbackas predikan i gudstjänsten på söndag kl 9. (Att gudstjänsten hålls så tidigt beror på att kapellet är reserverat för andra ändamål från kl 11.)

Ur programmet:

Lördag 6.7

 • 11– Internatet står till förfogande
 • 11.30 Lunch
 • 12.00 SLT:s årsmöte
 • 14.00 Bibelundervisning: Ruts bok, Ingvar Adriansson (på svenska)
 • 15.00 Betraktelser inför Ordet, Aarne Erkkilä och Ilkka Viitala
 • 16.30 Middag
 • 17-18 Grupp för kvinnor / grupp för män
 • 18-20 Bastu, först för männen och sedan för kvinnor
 • 20–    Kvällsbit och samvaro i internatets kök

Söndag 7.7

 • 8.00 Frukost
 • 9.00 Gudstjänst; liturg: Juhani Viitala, predikant: Ola Österbacka (på svenska)
 • 11–12 Städning, överlämning av rum
 • 12.00 Avslutande lunch

Anmälan för mat (inklusive uppgift om ev. allergier) och logi görs senast 26.6 till Juhani eller Virpi Viitala. Alla är välkomna och anmälan behövs inte om man endast deltar i enstaka programpunkter. Se pdf-dokumentet för närmare information.

Karta och adress här.

Följ och dela!