Kommentera

Inspelningar från bibelhelg

Den 6–8 oktober hade vi bibelhelg med kyrkoherde Ingemar Andersson från Lutherska församlingen i Stockholmsområdet som gästtalare. Helgen utgjorde samtidigt en glädjefylld firning av den nya gemenskapen som vi fick i våras med de båda fria församlingarna i Stockholmsområdet och Umeå. Många känner väl de båda pastorerna, förutom Ingemar också Lars Borgström, och vi har möjlighet att lyssna på deras gudstjänster via Youtube varje söndag kl 12 (finsk tid). Ingemars predikosamling Nådens evangelium, som utkom för fem år sedan, är också känd i många hem.

Bibelhelgen inleddes på fredag kväll med ungdomssamling i Kållby, som leddes av David Åkerlund och där även Ingemar medverkade. Lördagens program hölls i Lepplax bykyrka och söndagens i Vasa, Settlementcentrum. Föredrag och gudstjänst finns inspelade med följande adresser (kvällssamlingen som var en sångstund med Hans Ahlskog spelades inte in):

Bilden: Ola Österbacka, David Åkerlund, Juhani Viitala och Ingemar Andersson gläds över den nya gemenskapen.

Följ och dela!